Au început înscrierile proiectelor pentru Bikeathon Țara Făgărașului, ediția 2022
11/04/2022

Pentru al nouălea an consecutiv, Fundația Comunitară Țara Făgărașului (FCTF) organizează Bikeathon Țara Făgărașului, evenimentul sportiv anual de strângere de fonduri pentru proiectele comunității. Începând de azi, 11 aprilie 2022, dăm startul înscrierii proiectelor care doresc să obțină finanțare la Bikeathon ediția 2022.

ÎNSCRIE UN PROIECT: https://bikeathon.ro/inscrie-proiect

Înainte de a înscrie proiectul, vă rugăm să consultați regulamentul Bikeathon: https://bikeathon.ro/regulament-proiecte

Proiectele pot acoperi diferite domenii (educație și tineret, sănătate și terapii speciale, dezvoltare personală și integrare socială, sport, mediu și ecologie, cultură și artă etc.). Pentru finanțare pot aplica organizații non-profit, grupuri de inițiativă (o echipă, un grup informal de cetățeni/membri ai comunității care împărtășesc un interes, o pasiune sau o preocupare pentru un subiect legat de viața în comunitate), școl sau licee, iar beneficiarii proiectelor trebuie să fie din Țara Făgărașului.

Anul acesta, Bikeathon aduce și o noutate: am lansat o nouă platformă Bikeathon, pe care puteți înscrie proiecte și puteți urmări campania de strângere de fonduri pentru acestea.

Înscrierea proiectelor se încheie pe 17 mai 2022. În urma validării și a selecției făcute de către comisia de jurizare, proiectele vor fi prezentate pe platforma Bikeathon, iar obiectivul de atragere de fonduri recomandat pentru un proiect este de cel puțin 2 000 de lei. Proiectele selectate vor fi anunțate pe 1 iunie 2022. Până atunci, urmăriți paginile Bikeathon pentru a rămâne la curent cu ultimele noutăți. Nu ezitați să ne scrieți la adresa office@fundatiactf.ro dacă aveți nevoie de informații suplimentare.ORGANIZATOR


SPONSORI ȘI SUSȚINĂTORICU SPRIJINULPOLIȚIA RUTIERĂ

POLIȚIA MUNICIPALĂ

POLIȚIA LOCALĂ

JANDARMERIA

ASOCIAȚIA VÂNĂTORILOR ȘI PERSCARILOR SPORTIVI

PRIMĂRIA BECLEAN

PRIMĂRIA ȘOARȘ

PRIMĂRIA DRĂGUȘ

SERVICIUL PUBLIC DE ADMINISTRARE A PATRIMONIULUI PUBLIC ȘI PRIVAT

INSPECTORATUL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ ȚARA BÂRSEI

CENTRUL MILITAR ZONAL FĂGĂRAȘ, UM 01041

SERVICIUL JUDEȚEAN SALVAMONT BRAȘOV

SALCO SERV

APA SERV

BISERICA EVANGHELICĂ
     


Politica de confidențialitate | Politica privind fișierele cookies

Copyright 2024 Fundația Comunitară Țara Făgărașului | Toate drepturile rezervate