Bikeathon 2022 își așteaptă bicicliștii
06/06/2022

Dragi bicicliști, a venit momentul nostru preferat din an: dăm startul înscrierilor la #cursafaptelorbune!

Începând de astăzi, până pe 23 septembrie 2022, vă puteți înscrie la Bikeathon Țara Făgărașului, ediția 2022! Fiecare biciclist care participă la cursă ne ajută să dăm viață unei dintre ideile care schimbă în bine comunitatea, așa că nu mai sta pe gânduri și hai să pedalăm pentru poveștile Bikeathon 2022!

ÎNSCRIERI BICICLIȘTI: https://bikeathon.ro/inscrie-biciclisti

Înainte de a te înscrise la cursa faptelor bune, te rugăm să consulți regulamentul concursului: https://bikeathon.ro/regulament-sportiv

Documentele necesare înscrierii sunt disponibile aici: https://bikeathon.ro/documente-inscriere

Am pregătit o mulțime de provocări pentru tine, așa că, indiferent cât de bine știi să pedalezi, suntem siguri că o să găsești o cursă care ți se potrivește: BKT70 (cursa de 71 de km), BKT40 (cursa de 40 de km), BKT 20 (cursa de 22 de km), BKT 10 (cursa populară de 10 km) și BKT 4 (cursa în scaun rulant și handbike). Pe cei mici îi așteptăm la cursele copiilor, BKT3, BKT2 și BKT1 (cursele de 3, 2, și respectiv 1 tură de cetate). Detaliile despre trasee sunt disponibile la https://bikeathon.ro/trasee. Toate cursele pornesc din centrul municipiului Făgăraș (Cetatea Făgăraș) și traversează cele mai frumoase peisaje din Țara Făgărașului.

Dacă vrei să pedalezi la cursa faptelor bune, te poți înscrie în două moduri:

1) alege un ambasador și înscrie-te pentru cauza pe care o susține

Sau

2) alege un proiect pe care vrei să îl susții de pe bicicletă.

Cum ajuți proiectele înscrise dacă pedalezi?

50% din taxa de înscriere revine cauzei pentru care alegi să concurezi, restul de 50% fiind folosit de organizatori pentru acoperirea unei părți din costurile de organizare a evenimentului. 

Despre Bikeathon, pe scurt

Bikeathon Țara Făgărașului este principalul eveniment sportiv de strângere de fonduri pentru cauze din comunitatea locală, organizat de Fundația Comunitară Țara Făgărașului. Prin Bikeathon sprijinim spiritul de inițiativă al comunității, susținem cauzele în care credem și combinăm bucuria de a face fapte bune cu beneficiile sportului în natură. Orice persoană fizică, ciclist profesionist sau amator, și reprezentanți ai unor companii sau ai unor organizații (echipe) pot participa la concursul de ciclism, în oricare dintre curse.

Ce spun participanții de la edițiile anterioare

„Este prima dată când sunt la Făgăraș și particip la această cursă, mi s-a părut un traseu destul de provocator având în vedere că au fost unele zone foarte grele” (Ede Molnar, 2021)

„Felicitări întregii echipe! Ați reusit încă o dată să adunați sute de oameni la un loc, să ne faceți să simțim că suntem parte a unei comunități care poate face mult bine!” (Anca Barbu, 2021) 

Mai multe testimoniale sunt disponibile la Testimoniale (bikeathon.ro) 

Te așteptăm la Făgăraș, pe 24 și 25 septembrie, să dăm viață ideilor comunității!Dacă ai nevoie de informații suplimentare, ne poți scrie la office@fundatiactf.ro. Nu uita să ne urmărești pe social media ca să rămâi la curent cu ultimele noutăți despre Bikeathon Țara Făgărașului.ORGANIZATOR


SPONSORI ȘI SUSȚINĂTORICU SPRIJINULPOLIȚIA RUTIERĂ

POLIȚIA MUNICIPALĂ

POLIȚIA LOCALĂ

JANDARMERIA

ASOCIAȚIA VÂNĂTORILOR ȘI PERSCARILOR SPORTIVI

PRIMĂRIA BECLEAN

PRIMĂRIA ȘOARȘ

PRIMĂRIA DRĂGUȘ

SERVICIUL PUBLIC DE ADMINISTRARE A PATRIMONIULUI PUBLIC ȘI PRIVAT

INSPECTORATUL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ ȚARA BÂRSEI

CENTRUL MILITAR ZONAL FĂGĂRAȘ, UM 01041

SERVICIUL JUDEȚEAN SALVAMONT BRAȘOV

SALCO SERV

APA SERV

BISERICA EVANGHELICĂ
     


Politica de confidențialitate | Politica privind fișierele cookies

Copyright 2024 Fundația Comunitară Țara Făgărașului | Toate drepturile rezervate