Bikeathon caută ambasadori
01/06/2022

Ajută-ne să schimbăm în bine comunitatea din Țara Făgărașului și devino ambasador pentru unul dintre proiectele înscrise în #cursafaptelorbune, Bikeathon Țara Făgărașului, ediția 2022.

Bikeathon, așa cum am mai spus-o, este un proiect al comunității, pentru comunitate. De aceea, avem nevoie de sprijinul vostru ca să dăm viață ideilor înscrise la cursa din acest an. Începând de azi și până la finalul lunii, poți ajuta unul dintre proiectele pentru care pedalăm să își atingă obiectivul de strângere de fonduri, devenind #ambasadorBKT. 

Ca ambasador, vei contribui la succesul poveștii pe care ai decis să o sprijini promovând-o în rândul comunităților din care faci parte și încurajându-i pe alții să se alăture cauzei și să doneze pentru proiect. La rândul nostru, te ajutăm să-ți faci vocea auzită în comunitatea Bikeathon Țara Făgărașului și ne bazăm pe tine să duci mesajul la cât mai mulți oameni.

Dacă te-am convins să te alături poveștilor Bikeathon 2022, înscrie-te ca ambasador până pe 30 iunie: https://bikeathon.ro/inscrie-ambasador

Pentru informații suplimentare, poți să ne contactezi la adresa de email office@fundatiactf.ro și nu uita să ne urmărești pe social media pentru a rămâne la curent cu noutățile despre cursa faptelor bune.

Te așteptăm în comunitatea Bikeathon, să facem împreună bine pentru Țara Făgărașului!ORGANIZATOR


SPONSORI ȘI SUSȚINĂTORICU SPRIJINULPOLIȚIA RUTIERĂ

POLIȚIA MUNICIPALĂ

POLIȚIA LOCALĂ

JANDARMERIA

ASOCIAȚIA VÂNĂTORILOR ȘI PERSCARILOR SPORTIVI

PRIMĂRIA BECLEAN

PRIMĂRIA ȘOARȘ

PRIMĂRIA DRĂGUȘ

SERVICIUL PUBLIC DE ADMINISTRARE A PATRIMONIULUI PUBLIC ȘI PRIVAT

INSPECTORATUL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ ȚARA BÂRSEI

CENTRUL MILITAR ZONAL FĂGĂRAȘ, UM 01041

SERVICIUL JUDEȚEAN SALVAMONT BRAȘOV

SALCO SERV

APA SERV

BISERICA EVANGHELICĂ
     


Politica de confidențialitate | Politica privind fișierele cookies

Copyright 2024 Fundația Comunitară Țara Făgărașului | Toate drepturile rezervate