Chitariști în Vamă
18/04/2023

Ne apropiem cu pași repezi de a încheia lista proiectelor participante la cea de-a 10-a ediție Bikeathon, Țara Făgărașului. Astfel, vă prezentăm penultimul proiect intitulat ,,Chitariști în Vamă”. A fost conceput și este susținut de ASOCIAȚIA HAI LA CHITARĂ, ce are în componenta sa și atelierul de chitară al Protopopiatului Ortodox Făgăraș. Acest atelier susține cursuri de inițiere în studiul instrumentului chitară la nivel de grup. Cursurile de chitară acceptă participare gratuită pentru oricine dorește să studieze instrumentul și au loc de două ori pe săptămână. 

,,Chitariști în Vamă” presupune susținerea de recitaluri în fiecare zi, pe o plajă, și într-o manieră nonformală, cu scopul de a stimula spontaneitatea și bucuria de a cânta și socializa. Acest lucru vizează încurajarea tinerilor de a renunța la mediul online și implicarea lor în activități și proiecte practice. Alte țeluri propuse prin acest proiect sunt schimbarea mediului de studiu al chitarei de la munte la mare, adaptarea tinerilor la contactul cu alte grupuri sociale, spontaneitatea și creșterea încrederii în abilitățile și calitățile proprii, descoperirea unei game largi de pasiuni care rezultă din studiul chitarei, cum ar fi poezia, drumețiile, legarea prieteniilor în afara mediului virtual, precum și îmbunătățirea abilităților de comunicare, eliminarea tracului, a emoțiilor negative, etc. 

Proiectul răspunde la ameliorarea problemelor de comunicare și încredere de sine din rândul tinerilor prin stimularea performanțelor celor mai merituoși cursanți, schimbarea mediului de studiu și organizarea de întâlniri cu alte grupuri care vizează domeniul de interes al proiectului și adaptarea la noi provocări. Cursanții care au ales să se implice în mod voluntar, alături de coordonatori, la recitalurile oferite comunității Țara Făgărașului la diverse ocazii, vor fi, de asemenea, recompensați. Astfel, scopul este acela de a înlătura tendința tinerilor de a abandona activitățile extrașcolare în detrimentul tehnologiei, prin activități ce le oferă șansa de a-și descoperi și dezvolta pasiunea de a cânta la chitară.
Bugetul total al proiectului este de 15.000 lei, dintre care 5.000 sunt alocați transportului, 5.000 pentru cazare și restul de 5.000 vor fi repartizați pentru mesele de pe perioada atelierului. Dacă rezonezi cu valorile proiectului ,,Chitariști în Vamă”, poți descoperi mai multe detalii accesând https://www.facebook.com/profile.php?id=100082976156803.ORGANIZATOR


SPONSORI ȘI SUSȚINĂTORICU SPRIJINULPOLIȚIA RUTIERĂ

POLIȚIA MUNICIPALĂ

POLIȚIA LOCALĂ

JANDARMERIA

ASOCIAȚIA VÂNĂTORILOR ȘI PERSCARILOR SPORTIVI

PRIMĂRIA BECLEAN

PRIMĂRIA ȘOARȘ

PRIMĂRIA DRĂGUȘ

SERVICIUL PUBLIC DE ADMINISTRARE A PATRIMONIULUI PUBLIC ȘI PRIVAT

INSPECTORATUL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ ȚARA BÂRSEI

CENTRUL MILITAR ZONAL FĂGĂRAȘ, UM 01041

SERVICIUL JUDEȚEAN SALVAMONT BRAȘOV

SALCO SERV

APA SERV

BISERICA EVANGHELICĂ
     


Politica de confidențialitate | Politica privind fișierele cookies

Copyright 2024 Fundația Comunitară Țara Făgărașului | Toate drepturile rezervate