De 10 ani dăm aripi proiectelor din Țara Făgărașului
01/02/2023

START înscrieri Bikeathon ediția aniversară 2023!

Iată-ne ajunși din nou în fața unui nou an frumos alături de voi!
Este un an important pentru întreaga comunitate și ceea ce noi, ca fundație ne dorim din toată inima, este ca împreună să aducem speranță și să dăm aripi celor mai îndrăznețe visuri.

Fundația Comunitară Țara Făgărașului (FCTF) marchează o etapă importantă și anume cea de-a 10-a ediție de organizare Bikeathon Țara Făgărașului, evenimentul sportiv anual de strângere fonduri pentru proiectele comunității. Înscrierea proiectelor care doresc să obțină finanțare la Bikeathon, ediția 2023, are loc în perioada 01.02 - 08.03.2023.

Odată cu aniversarea a 10 ani de fapte bune Bikeathon, marcăm și finanțarea a 101 proiecte comunitare în ediții care până acum au adus împreună 4.803 bicicliști, 2615 susținători și 875 voluntari, rezultând în 54.302 km pedalați și o sumă totală de 768.441 lei strânși.
De-a lungul acestei călătorii, am reușit să dăm viață ideilor comunității și să sprijinim implementarea și rezultatele pe care acestea le-au produs.

Încurajăm, pe această cale, cât mai multe persoane să se alăture cauzei noastre și să continuăm tradiția Bikeathon mulți ani de acum înainte. 

Acceptăm proiecte pe o arie vastă de domenii (educație și tineret, sănătate și terapii speciale, dezvoltare personală și integrare socială, sport, mediu și ecologie, cultură și artă, etc.).

Pot înscrie proiecte pe platforma de strângere de fonduri a evenimentului organizațiile non-profit, orice grup de inițiativă (o echipă, un grup informal de cetățeni/membri ai comunității uniți de pasiunea sau interesul pentru un subiect legat de viața în comunitate) cât și pentru școli sau licee. Beneficiarii proiectelor trebuie să fie din Țara Făgărașului!

Perioada de înscriere a proiectelor va lua sfârșit pe 8 Martie. După procesul de selecție și validare realizat de către comisia de jurizare, proiectele vor fi afișate pe platforma Bikeathon. 

Obiectivul de obținere de fonduri recomandat/proiect este de minim 2 000 lei. 

Stați alături de noi pentru a afla cele mai recente noutăți cu privire la cea de-a 10-a ediție aniversară Bikeathon. Pentru mai multe informații, contactați-ne la adresa office@fundatiactf.ro

ÎNSCRIE UN PROIECT: https://bikeathon.ro/inscrie-proiect 
Pentru a afla toate informațiile despre înscrieri, vă rugăm să consultați regulamentul Bikeathon: https://bikeathon.ro/regulament-proiecteORGANIZATOR


SPONSORI ȘI SUSȚINĂTORICU SPRIJINULPOLIȚIA RUTIERĂ

POLIȚIA MUNICIPALĂ

POLIȚIA LOCALĂ

JANDARMERIA

ASOCIAȚIA VÂNĂTORILOR ȘI PERSCARILOR SPORTIVI

PRIMĂRIA BECLEAN

PRIMĂRIA ȘOARȘ

PRIMĂRIA DRĂGUȘ

SERVICIUL PUBLIC DE ADMINISTRARE A PATRIMONIULUI PUBLIC ȘI PRIVAT

INSPECTORATUL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ ȚARA BÂRSEI

CENTRUL MILITAR ZONAL FĂGĂRAȘ, UM 01041

SERVICIUL JUDEȚEAN SALVAMONT BRAȘOV

SALCO SERV

APA SERV

BISERICA EVANGHELICĂ
     


Politica de confidențialitate | Politica privind fișierele cookies

Copyright 2024 Fundația Comunitară Țara Făgărașului | Toate drepturile rezervate