Fondul Țara Făgărașului e ACASĂ
20/04/2023

Ultimul, dar nu cel din urmă, proiect participant la Bikeathon Țara Făgărașului, ediția cu numărul 10, este ,,Țara Făgărașului e ACASĂ”, reprezentat de Fundația Comunitară Țara Făgărașului. FCTF este o organizație ce are ca scop mobilizarea de resurse și crearea unui grup de oameni dornici să sprijine comunitatea Țara Făgărașului, începând cu anul 2013.

Proiectul „Țara Făgărașului e ACASĂ” presupune un program al Fundației Comunitare care a fost inițiat odată cu anul 2016 prin parteneriatul cu asociația Make Better (MKBT), și al cărui scop este dezvoltarea de idei și mobilizarea de resurse din parte diasporei (din țară sau din afară), cu scopul transformării Țării Făgărașului într-un mediu care să atragă câți mai mulți localnici prin condițiile prielnice de trai și dezvoltare. Fundația urmărește mobilizarea unui fond al diasporei și acordarea dreptului de decizie membrilor care au și susținut pe cale financiară proiectul. 

Nevoia la care răspunde proiectul „Țara Făgărașului e ACASĂ”, este dată de lipsa implicării diasporei în zona de origine - Țara Făgărașului. Beneficiarii proiectului vor fi, astfel, comunitățile prezente în Țara Făgărașului, diaspora din țară, dar și din afara teritoriului românesc. Proiectul vizează implicarea în mod activ a unui număr de 30 de persoane, în acest an, prin promovarea cât mai bună a ideii proiectului, mobilizarea de fonduri cu orice scop, mobilizarea de donații pentru Fondul Țara Făgărașului e ACASĂ, obținerea a cel puțin 50 de beneficiari direcți ai fondului și cel puțin 100 de beneficiari indirecți.
Bugetul total, estimat pentru proiectul Țara Făgărașului e ACASĂ, este de 20.000 RON, dintre care jumătate reprezintă obiectivul de strângere prin participarea la Bikeathon, Țara Făgărașului. Dacă îți dorești să încurajezi proiectul și rezonezi cu valorile acestuia, poți descoperi mai multe informații accesând: https://tarafagarasuluieacasa.fundatiactf.ro/ORGANIZATOR


SPONSORI ȘI SUSȚINĂTORICU SPRIJINULPOLIȚIA RUTIERĂ

POLIȚIA MUNICIPALĂ

POLIȚIA LOCALĂ

JANDARMERIA

ASOCIAȚIA VÂNĂTORILOR ȘI PERSCARILOR SPORTIVI

PRIMĂRIA BECLEAN

PRIMĂRIA ȘOARȘ

PRIMĂRIA DRĂGUȘ

SERVICIUL PUBLIC DE ADMINISTRARE A PATRIMONIULUI PUBLIC ȘI PRIVAT

INSPECTORATUL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ ȚARA BÂRSEI

CENTRUL MILITAR ZONAL FĂGĂRAȘ, UM 01041

SERVICIUL JUDEȚEAN SALVAMONT BRAȘOV

SALCO SERV

APA SERV

BISERICA EVANGHELICĂ
     


Politica de confidențialitate | Politica privind fișierele cookies

Copyright 2024 Fundația Comunitară Țara Făgărașului | Toate drepturile rezervate