Poveștile Bikeathon 2022 își așteaptă susținătorii
08/06/2022

De astăzi, poți să te alături și tu poveștilor Bikeathon Țara Făgărașului, ediția 2022, și să susții unul dintre proiectele înscrise!

Am dat startul înscrierilor susținătorilor Bikeathon 2022. Până pe 14 octombrie 2022, poți să contribui și tu la schimbarea în bine a comunității și să sprijini una dintre cauzele pentru care pedalăm anul acesta.

ÎNSCRIERI SUSȚINĂTORI: https://bikeathon.ro/inscrie-sustinator

Nu toată lumea trebuie să pedaleze pentru a face o faptă bună la Bikeathon. Proiectele înscrise în cursă pot fi finanțate și prin donații directe prin platforma Bikeathon, fără ca această donație să implice participarea ta la concursul de ciclism.

Cum ajuți proiectele înscrise?

95% din donația ta este direcționată către cauza pe care decizi să o sprijini, restul de 5% fiind utilizat de organizator pentru acoperirea unei părți din costurile de organizare a evenimentului.

Dacă biciclitul nu e neapărat activitatea ta preferată dar vrei să contribui și tu la comunitate, devino #susținător și dă viață unei dintre poveștile Bikeathon! Pentru informații suplimentare, nu ezita să ne contactezi la office@fundatiactf.ro.

Urmărește-ne pe social media pentru a rămâne la curent cu ultimele noutăți și implică-te și tu în #cursafaptelorbune!

***Toate donațiile primite prin platforma Bikeathon sunt administrate în mod transparent de către Fundația Comunitară Țara Făgărașului. Vei putea urmări în timp real resursele mobilizate de proiectele înscrise în cursă, iar Fundația Comunitară Țara Făgărașului va informa comunitatea despre rezultatele evenimentului de anul acesta și despre implementarea proiectelor. Poți afla mai multe despre rezultatele edițiilor anterioare la https://bikeathon.ro/editii-anterioare.ORGANIZATOR


SPONSORI ȘI SUSȚINĂTORICU SPRIJINULPOLIȚIA RUTIERĂ

POLIȚIA MUNICIPALĂ

POLIȚIA LOCALĂ

JANDARMERIA

ASOCIAȚIA VÂNĂTORILOR ȘI PERSCARILOR SPORTIVI

PRIMĂRIA BECLEAN

PRIMĂRIA ȘOARȘ

PRIMĂRIA DRĂGUȘ

SERVICIUL PUBLIC DE ADMINISTRARE A PATRIMONIULUI PUBLIC ȘI PRIVAT

INSPECTORATUL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ ȚARA BÂRSEI

CENTRUL MILITAR ZONAL FĂGĂRAȘ, UM 01041

SERVICIUL JUDEȚEAN SALVAMONT BRAȘOV

SALCO SERV

APA SERV

BISERICA EVANGHELICĂ
     


Politica de confidențialitate | Politica privind fișierele cookies

Copyright 2024 Fundația Comunitară Țara Făgărașului | Toate drepturile rezervate