#PoveștileBikeathon2021 #1
19/05/2022

În fiecare an, la cursa faptelor bune, încercăm să dăm viață ideilor comunității. Mai e puțin până când vom cunoaște ideile care prind viață la Bikeathon Țara Făgărașului, ediția 2022, așa că ne-am gândit să vă spunem ce mai fac poveștile Bikeathon 2021.

Susține Motivation! #SchimbăPovestea copiilor și adulților în scaune rulante din Țara Făgărașului!, proiectul înscris la Bikeathon Țara Făgărașului, ediția 2021, de Fundația Motivation România și-a propus să doneze 5 scaune rulante unor persoane cu dizabilități locomotorii din Țara Făgărașului și să crească gradul de informare, la nivelul comunității, despre nevoile copiilor și adulților cu dizabilități, pentru incluziunea acestora și pentru creșterea coeziunii sociale.

La Bikeathon 2021, Susține Motivation! a mobilizat 3308 lei, reprezentând 64% din obiectivul de finanțare. Sumele mobilizate s-au transformat în 5 scaune rulante donate unor persoane cu dizabilități locomotorii și în 26 de kit-uri de conștientizare a nevoilor persoanelor cu dizabilități, distribuite către copii din Țara Făgărașului. De asemenea, beneficiarii scaunelor rulante au primit de la Fundația Motivation România și câte un set de materiale informative despre sănătate și viață independentă în scaunul rulant.

Ce spun beneficiarii?

Elevii care au participat la seminarul de conștientizarea ne-au spus că „a fost frumos, foarte fain, interesant, antrenant. Ne-am simțit foarte bine, am fost mai atenți cu colegii noștri cu probleme. Sperăm să păstrăm legătura și să participăm (în calitate de susținători) la Bikeathon, la Făgăraș. Vă mulțumim pentru acțiunea desfășurată în școala noastră!”.

Ce spune echipa de proiect despre Bikeathon 2021?

„Bikeathon 2021 a fost un eveniment reușit, o gură de aer proaspăt, o experiență mult așteptată după pandemie. Ne-am bucurat de o atmosferă frumoasă alături de echipa FCTF, bicicliști, voluntari și susținători ai evenimentului. Bikeathon ne-a dat ocazia să strângem fonduri pentru a veni în sprijinul mai multor persoane cu dizabilități din Țara Făgărașului și să promovăm drepturile și abilitățile acestora.”ORGANIZATOR


SPONSORI ȘI SUSȚINĂTORICU SPRIJINULPOLIȚIA RUTIERĂ

POLIȚIA MUNICIPALĂ

POLIȚIA LOCALĂ

JANDARMERIA

ASOCIAȚIA VÂNĂTORILOR ȘI PERSCARILOR SPORTIVI

PRIMĂRIA BECLEAN

PRIMĂRIA ȘOARȘ

PRIMĂRIA DRĂGUȘ

SERVICIUL PUBLIC DE ADMINISTRARE A PATRIMONIULUI PUBLIC ȘI PRIVAT

INSPECTORATUL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ ȚARA BÂRSEI

CENTRUL MILITAR ZONAL FĂGĂRAȘ, UM 01041

SERVICIUL JUDEȚEAN SALVAMONT BRAȘOV

SALCO SERV

APA SERV

BISERICA EVANGHELICĂ
     


Politica de confidențialitate | Politica privind fișierele cookies

Copyright 2024 Fundația Comunitară Țara Făgărașului | Toate drepturile rezervate