YouthBank Făgăraș
22/03/2023

La baza conceptului YouthBank se află ideea că tinerii sunt cei care vor modela viitorul. Cu toate acestea, societatea nu oferă destulă validare sau oportunitățile necesare ca aceștia să se facă auziți. YouthBank dorește să încurajeze tinerii să se dezvolte într-un mediu care valorifică lucrul în echipă și luarea de decizii, fapt ce-i va ajuta să facă o schimbare în comunitatea din care fac parte. 

Proiectul Fondul Youthbank este deja implementat, fiind o comunitate cunoscută sub denumirea de ,,cei mai tineri bancheri din România”. Membrii acestui program constituie, promovează și administrează în mod transparent un fond special destinat finanțării și implementării proiectelor de către liceeni.

Scopul proiectului, înscris la cea de-a 10-a ediție Bikeathon, Țara Făgărașului, este de a aduna un număr cât mai mare de donații pentru tinerii din Făgăraș și zonele aferente. Fiecare donație va intra într-un fond numit ,,Fondul YouthBank”. Numele proiectului reprezintă procesul de dezvoltare a organizației prin diversele moduri de creștere a fondului anual (înscrieri la diverse evenimente, susținerea proiectului pe platforma Bikeathon în fiecare an sau prin achiziționarea de produse realizate de membrii organizației). Fiecare bănuț adunat este păstrat și gestionat cu grijă ca, la final, când toată suma necesară va fi completă, să se întoarcă înapoi în comunitatea Țara Făgărașului. Tinerii din comunitatea vor contribui în mod activ cu idei prin care municipiul să devină un loc mai bun în momentul în care suma totală de peste 10.000 este adunată.
Nevoia la care răspunde proiectul este aceea de implicare a tinerilor în comunitate prin activități de voluntariat, activități extrașcolare și stimularea dorinței de a face o schimbare. YouthBank Făgăraș își dorește ca tinerii să înțeleagă impactul implicării lor în comunitate și importanța deosebită pe care deciziilor acestora o pot avea. Bugetul total al proiectului este de 15.000 lei, fiind structurat pe categorii bugetare: cheltuieli legate strict de activitățile proiectului, regranting, cheltuieli destinate promovării Fondului YouthBank, etc. Descoperă mai multe detalii despre proiectul ,,Fondul Youthbank”, accesând: https://youthbank.fundatiactf.ro/ .ORGANIZATOR


SPONSORI ȘI SUSȚINĂTORICU SPRIJINULPOLIȚIA RUTIERĂ

POLIȚIA MUNICIPALĂ

POLIȚIA LOCALĂ

JANDARMERIA

ASOCIAȚIA VÂNĂTORILOR ȘI PERSCARILOR SPORTIVI

PRIMĂRIA BECLEAN

PRIMĂRIA ȘOARȘ

PRIMĂRIA DRĂGUȘ

SERVICIUL PUBLIC DE ADMINISTRARE A PATRIMONIULUI PUBLIC ȘI PRIVAT

INSPECTORATUL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ ȚARA BÂRSEI

CENTRUL MILITAR ZONAL FĂGĂRAȘ, UM 01041

SERVICIUL JUDEȚEAN SALVAMONT BRAȘOV

SALCO SERV

APA SERV

BISERICA EVANGHELICĂ
     


Politica de confidențialitate | Politica privind fișierele cookies

Copyright 2024 Fundația Comunitară Țara Făgărașului | Toate drepturile rezervate