Transparență

Bikeathon Țara Făgărașului este un eveniment pentru comunitatea locală, de aceea ne străduim ca organizarea evenimentului să fie un proces transparent.

Cine organizează Bikeathon Țara Făgărașului?

Bikeathon este organizat de Fundația Comunitară Țara Făgărașului. 

Echipa FCTF este formată din:

Emilia CIURCHEA, Manager general

Cristina MUNTEAN, Manager granturi și programe

Andrea GANEA, Manager Administrativ

Adelina IANCU, Manager granturi și evenimente

Pentru mai multe informații despre Fundația Comunitară Țara Făgărașului, vizitați https://fundatiactf.ro/. Ne poți contacta la adresa de email office@fundatiactf.ro sau la numărul de telefon (40) 734 047 672.

Cum este finanțat Bikeathon Țara Făgărașului?

Bikeathon este finanțat de Fundația Comunitară Țara Făgărașului prin 1) taxe de participare; 2) sponsorizări și 3) finanțări externe.

Cum sunt prelucrate datele cu caracter personal?

Toate datele cu caracter personal colectate în contextul evenimentului Bikeathon Țara Făgărașului sunt prelucrate în conformitate cu legislația în vigoare aplicabilă în România, pentru 1) promovarea proiectelor înscrise și atragerea de finanțare pentru acestea, 2) înscrierea participanților (bicicliștilor) și susținătorilor și 3) comunicarea cu participanții (bicicliștii) și susținătorii. 

Pentru mai multe informații privind colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal, în condițiile legii, ne puteți contacta la adresa de email office@fundatiactf.ro.

Cum sunt redirecționate sumele colectate către proiectele înscrise?

Fundația Comunitară Țara Făgărașului asigură buna organizare a concursului de biciclete și pune la dispoziția participanților platforma pentru campaniile de strângere de fonduri. Fondurile sunt colectate transparent pe parcursul campaniei.

Conform Regulamentului Înscrieri Proiecte, FCTF va reţine 50% din taxa de înscriere a bicicliștilor (restul de 50% sunt donați cauzei alese) și 8% din fondurile de susținere atrase de fiecare proiect în cadrul evenimentului, pentru acoperirea unei părţi din costurile de organizare a evenimentului.

FCTF va încheia contracte de finanțare cu ONG-urile partenere sau contracte de sponsorizare   în cazul grupurilor de inițiativă,  contracte care respectă standardele de funcționare ale Fundațiilor Comunitare din România, cât și procedura standard de acordare a granturilor specifică Fundației Comunitare Țara Făgărașului.

Cum este monitorizată implementarea proiectelor finanțate?

Pe întreaga perioadă de implementare, membrii echipei FCTF mențin o bună comunicare cu reprezentanții proiectelor finanțate. 

Reprezentanții proiectelor finanțate trebuie să prezinte un raport narativ și financiar, precum și copii după documentele contabile, materiale foto - video și testimoniale până cel târziu în termen de 15 de zile de la data finalizării proiectului, conform cu modelul propus de finanțator. 

Comunicarea rezultatelor Bikeathon Țara Făgărașului

La finalul fiecărei ediții Bikeathon, Fundația Comunitară Țara Făgărașului prezintă publicului rezultatele evenimentului de strângere de fonduri, publicând informații despre numărul total de bicicliști înscriși, numărul total de susținători înscriși, suma totală mobilizată și sumele mobilizate pentru fiecare proiect. Pentru a rămâne la curent cu toate informațiile privind Bikeathon, vă invităm să ne urmăriți și pe social media, la https://www.facebook.com/bikeathontarafagarasului/ORGANIZATOR


SPONSORI ȘI SUSȚINĂTORICU SPRIJINULPOLIȚIA RUTIERĂ

POLIȚIA MUNICIPALĂ

POLIȚIA LOCALĂ

JANDARMERIA

ASOCIAȚIA VÂNĂTORILOR ȘI PERSCARILOR SPORTIVI

PRIMĂRIA BECLEAN

PRIMĂRIA ȘOARȘ

PRIMĂRIA DRĂGUȘ

SERVICIUL PUBLIC DE ADMINISTRARE A PATRIMONIULUI PUBLIC ȘI PRIVAT

INSPECTORATUL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ ȚARA BÂRSEI

CENTRUL MILITAR ZONAL FĂGĂRAȘ, UM 01041

SERVICIUL JUDEȚEAN SALVAMONT BRAȘOV

SALCO SERV

APA SERV

BISERICA EVANGHELICĂ
     


Politica de confidențialitate | Politica privind fișierele cookies

Copyright 2024 Fundația Comunitară Țara Făgărașului | Toate drepturile rezervate